Vrednica: Tini već radi na novom albumu, izašao njen prvi koncertni DVD!

11376095_502593299895775_251068545_n

Martina Stoessel trenutno se nalazi u Los Anđelesu gde ne samo da dane provodi u društvu svog dečka Pepea Barrosa već i snima pesme za svoj naredni album!

Tini je to objavila u videu na svom Snapchatu gde je upravo vidimo u muzičkom studiju! Njen novi album sigurno nije blizu, pogotovu jer uskoro dolazi u Evropu da bi promovisala “Tini” CD ali fandom može da raduje što njoj očigledno ne nedostaje inspiracija! Inače, osnovni razlog dolaska Martine jesu pregovori o njenoj daljoj karijeri i turneji o čemu razgovara sa direktorima svoje muzičke kuće, Hollywood Records.

Osim toga, u prodaji se našao i njen prvi DVD sa koncertom iz Usine a koji se nažalost ne može poručiti, odnosno ne šalje se u Evropu. To možda i nije prevelika šteta jer on sadrži samo nastupe koje je Tini već i objavila na svom YouTubeu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  TINI & ARI
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Vrednica: Tini već radi na novom albumu, izašao njen prvi koncertni DVD!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.