Tini objašnjava kako je prvi put čula za Pepea i otkriva: Pišem pesmu o našem upoznavanju!

Nije tajna da Martina Stoessel već radi na svom drugom albumu a kako mnogo vremena provodi u društvu svog dečka Pepea Barrosa, ne čudi što će i njihova veza biti jedna od inspiracija za nove pesme, priznaje Tini za časopis Clarin!

“Veoma sam srećna u vezu, jako sam srećna”, kaže Tini. “Jedna od tema o kojoj pišemo govori pomalo o tome kako smo se sreli jer je to bio magičan trenutak ali ne znam da li ćemo je izbaciti. Priča o nama je počela kad je producentkinja Tali koju znam od svoje 13. godine rekla da je jednog dana u restoranu u Los Anđelesu srela momka za kog se ispostavilo da je ljubav mog života.”

“Bio je to Pepe. Mesecima kasnije kad smo planirali spot za ‘Great Escape’, nisam znala ko da mi bude partner u videu a ona me je podsetila na njega. Zvali smo ga, ubedili smo ga, došao je u Buenos Ajres da bi glumio moju pravu ljubav i od tad se više ne odvajamo”, ističe Tini. Ona ističe i da joj je zbog toga Los Anđeles veoma drago mesto! Provela sam četiri meseca prošle godine ovde i radial sam sa super ljudima a i Pepe živi ovde. Ovaj grad samo akumulira lepa sećanja za mene”, priznaje Tini.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Tek se upoznajemo": Martina Stoessel u vezi sa Pepeom Barrosom!

One thought on “Tini objašnjava kako je prvi put čula za Pepea i otkriva: Pišem pesmu o našem upoznavanju!

  1. Predivno zaljubljivanje. Ako piše pesmu o njenoj i Pepeovoj ljubavi jedva čekam pesmu i nadam se da će je izbaciti!
    Lepo sto nam je otkrila ovu njenu dragu ''stvarčicu''. Pepini Forever!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.