Veče puno suza: Tini održala humanitarni koncert, pevala pesme iz “Violette” sa Ruggerom!

CqVBGlsXgAAGpAe

Martina Stoessel održala je prethodne noći koncert u svom Buenos Ajresu a V-lovere očekivala su velika iznenađenja s obzirom da je specijalni gost bio Ruggero Pasquarelli!

Iako je mladi momak sad deo ekipe “Soy Luna” i iako bi Disney više voleo da se “Violetta” kao završen projekat više i ne spominje, upravo se o ovoj seriji pričalo se i priča se danas jer su njih dvoje uz pravu kišu suza pevali “Ser Mejor” i “Yo Te Amo a Ti”! Sve je bilo kao nekad!

Čini nam se da je ovaj nastup Tini bio savršen dokaz da nas očekuje spektakularna turneja narednog proleća i da se za nju Tinisti i V-loveri moraju boriti do kraja! Što se Famoze tiče, znate da u nama imate maksimalnu podršku i da je naš stav potpuno jasan – ovakav koncert sigurno bi imao uspeha u Srbiji a potom i drugim zemljama regiona!

Autor: Famoza.net

Danas 21. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Martinu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Messi spasao Argentinu bruke, Tini Stoessel u delirijumu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Veče puno suza: Tini održala humanitarni koncert, pevala pesme iz “Violette” sa Ruggerom!

  1. Ok, sinoć sam plakala od sreće jer su vaterpolisti osvojili zlatnu medalju, a danas plačem od sreće jer Violetta pesme nisu zaboravljene… Rugge i Tini su tu da učine da i ostane tako <3 <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.