Ovo je već drugi CD koji osvaja: Imamo dobitnicu “Confident” albuma!

IMG_1378

Kao što smo već rekli, ako osvojite jedan CD i dalje imate pravo da se takmičite i osvojite još neki a dokaz za to je današnja dobitnica koja je u prošlosti već dobila jedan album!

Pitanja su vam izgleda bila vrlo teška s obzirom da je stiglo vrlo malo tačnih odgovora a pojmovi su bili Dallas (ime Demine starije sestre) i Allison Munroe, što je ime lika kojeg je Demika tumačila u seriji “Sonny With A Chance”. Dobitnica nagrada je Neda K. koja je bila daleko najbrža!

Mi vas podsećamo da ćemo tokom avgusta deliti još CD-ova a da ćemo to nastaviti i narednih meseci. Šta kad delimo pogledajte ovde

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Demina nova slika izaziva komentare i dopada se njenoj simpatiji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

25 thoughts on “Ovo je već drugi CD koji osvaja: Imamo dobitnicu “Confident” albuma!

  1. Aaaa pa znaci nmg da verujem ????? od 12 cekam i ceo dan sedim sa fonom u ruci proveravajuci ima li neka nova vest ? i nasla sam prvu i nestalo je struje i doslo tek za pola sata i tada sam videla da je vec izasla vest aaaa nmg da verujem ???

    1. Dallas je pre svega njena sestra 🙂 Inače, imena gradova pišemo kako se izgovaraju, pa bismo napisali Dalas da smo mislili na njega.

    1. Ne dajemo nego je bila najbrža i potrudila se. Što bi bila fora da neko ne može da osvoji CD zato što je nešto već osvajao?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.