Demina nova slika izaziva komentare i dopada se njenoj simpatiji!

Prethodnih nedelja Demi Lovato pokazivala je otvorene simpatije prema rijaliti zvezdi Mikeu Johnsonu, a sad može da bude srećna jer on lajkuje njene fotke, i to one na kojima je prikazana kakva jeste, sa svim svojim nesavršenostima. Najnoviji primer za to možemo videti na njenom Instagramu profilu!

Demika je za vikend postavila fotke gde je vidimo u kupaćem, a napisala je, “Nema Photoshopa. Hvala i mojim prijateljicama za moj omiljeni bikini. Svi znate koliko volim leopard print i limeta zelenu.” Mike je među onima koju su fotke lajkovali, pa je samo podgrejao novinarske priče da se on i Demi već viđaju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ogromna razlika u godinama: Demi Lovato u izlasku sa Johnom Meyerom!

2 thoughts on “Demina nova slika izaziva komentare i dopada se njenoj simpatiji!

  1. Ne svida mi se sto ste napisali da je pokazalja njene “nesavrsenosti”. Mozete mi objasniti definiciju “savrsenosti” i sto vama spada pod “savrsenost”

    1. Poenta je upravo u tome da smo nesavršeni, ali da to prihvatamo kao nešto što je normalno, jer niko ne može da bude savršen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.