Nova kraljica društvenih mreža: Ari srušila Biebsa posle godinu dana na vrhu!

13767697_1804636619823267_855889474_n

Svemu mora doći kraj pa Justin Bieber nakon čitavih 56 nedelja više nije najpopularnija zvezda na društvenim mrežama u Americi već je tu poziciju preuzela Ariana Grande!

Ariana je poslednji put bila na prvom mestu još 20. juna prošle godine a ova lista objavljuje se svake nedelje a zvezde se rangiraju na osnovu popularnosti na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu, SoundCloudu, Wikipediji, Instagramu, Tumblru i Vineu. Konkretno, Ari je Biebsa nadmašila najviše zahvaljujući Twitteru i YouTubeu gde je bila vrlo aktivna dok Biebs baš i nije uložio previše napora.

Interesantno, na sjajnoj poziciji broj tri nalazi se Shawn Mendes, Selena Gomez je šesta, Demi Lovato osma, 5 Seconds of Summer su 16. a od 1D momaka, najbolje stoji Zayn na mestu broj 20. Pogledajte kompletan top 50 ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Biljana nam šalje kviz o Ari Grande sa maksimalnim brojem pitanja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Nova kraljica društvenih mreža: Ari srušila Biebsa posle godinu dana na vrhu!

  1. Nema logike. Jus ima više subova i više pregleda na yt i više pratilaca na twitteru… Nisam Belieber, ali ta lista nema smisla… Kada bi se sve sabralo Jus bi imao više…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.