Priprema se: Justin Bieber planira svoju sahranu!

13704211_670454539779253_1418354588_n

Ove godine nenadano smo izgubili mnoge muzičke zvezde što je po rečima medija toliko šokiralo Justina Biebera da je on odlučio da se odmah spremi za dan svoje smrti!

Kako prenosi Daily Star Sunday, Biebs smišlja kako da se raspodeli njegovo bogatstvo od oko 200 miliona evra a planovi za sahranu uveliko su u toku. Jedna od ideja biće da njegov nadgrobni spomenik sakuplja energiju sunca i onda je koristi za prikazivanje njegovih spotova a možda i hologram!

“Njegova mama Pattie mu se prvo smejala jer njemu često padaju na pamet lude ideje. Međutim, sad je jasno da je Justin ozbiljna i da ne planira samo svoju sahranu već i kome će šta pripasti od njegove imovine.” Navodno, Biebsu je sad ostala samo jedna velika dilema – da li će biti sahranjen u svojoj Kanadi ili u Los Anđelesu gde provodi najviše vremena! Daily Star baš i nije najpouzdaniji izvor informacija ali dešava se i da nešto pogode!

Pročitajte još  Justin Bieber: Normalno je što plačem pred Hailey!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Priprema se: Justin Bieber planira svoju sahranu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.