Munjevito: Imamo dobitnicu drugog “Revival” CDa!

57825f4a413ab

Poslednji CD koji ste mogli osvojiti ovog meseca jeste “Revival” Selene Gomez a ovog puta primenili smo nova pravila što je značilo da morate i da objasnite pojmove koje pronađete!

Pojmovi su bili Grand Preri kao mesto gde je Selena rođena i Amanda Dawn Cornett što je puno ime i prezime njene mame, makar pre nego što se udala! Dobitnica diska jeste naša čitateljka koja se na gmailu potpisuje kao Micy 123 a mi smo je već kontaktirali kako bi nam ona saopštila svoje podatke! Ona je uspela da pošalje tačne odgovore odmah u 18.45h! Svim dobitnicima ovog meseca čestitamo a diskovi će im biti poslati u toku naredne nedelje!

U avgustu vas očekuju novi diskovi a šta tačno saznaćete uskoro u Famoza TV!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, ogromni skokovi Selene i Demi, sjajni plasmani Ari, Biebsa i Harryja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

20 thoughts on “Munjevito: Imamo dobitnicu drugog “Revival” CDa!

  1. Cestitam dobitnici ! =D ^-^
    Hoce li biti jos prilika da osvojimo Selenin CD? Mislim kazete da ce biti jos prilika u avgustu, hoce li biti jos prilika za Selenin? =)

  2. Cestitam! ??Ja sam ceo dan gledala u telefon da bih videla pojmove ali sam gledala samo Fresh news a ne i kvizove. ???Nisam znala da moze i u kvizovima da bude pojam…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.