Dokazana krivica: Messi osuđen na 21 mesec zatvora!

11352926_1458594117787421_751302272_n

Već godinama unazad Leo Messi bio je pod istragom tužilaštva jer je navodno zajedno sa svojim tatom ukrao 4,5 miliona evra od španskih vlasti time što im nije plaćao porez a sad je to dokazano i na sudu!

Messi je tako dobio 21 mesec zatvora ali kako su španski zakoni prilično čudni, svako ko dobije manje od dve godine zatvora može tu kaznu da odsluži i na neki drugi način, tako da šanse da se fudbaler nađe iza rešetaka postoje ali su vrlo male. Messi je inače ukradeni novac već isplatio ali veliko je pitanje kako će to što je sad pravosnažno usuđen uticati na njegovu dalju karijeru.

Messi je sve vreme ostao pri stavu da apsolutno ništa nije znao o tome već da su se novcem bavili njegov tata i advokati. Isto je tvrdio i njegov otac ali čak i da je to tačno, neznanje pri činjenicu krivičnog dela i dalje je kažnjivo delo! Zato, ovo je lekcija za nas sve – kad god nešto treba da potpišete u svoje ime, dobro pogledajte o čemu se radi!

Pročitajte još  Ronaldo vlada Instagramom, Kendall ispred Selene!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leo Messi

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Dokazana krivica: Messi osuđen na 21 mesec zatvora!

  1. Imao je 19 ,mozda 20 godina.Briga je njega bilo za porez. Ako ne znate da pisete o njegovim uspesima,nemojte ni o losim stvarima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.