Iggy Azalea u šoku: Ostavila sam verenika zbog drugih stvari, nisam znala da čeka dete!

13531957_1733060973616212_611492694_n

Iggy Azalea rastala se od svog verenika Nicka Younga a reperka ističe da je tek sad iz medija saznala da on očekuje i dete sa bivšom devojkom!

“Nikad mi to nije ni priznao, saznala sam to iz novina”, tvitovala je Iggy. “Raskinula sam s njim jer je dovodio druge žene u naš dom dok sam bila na turneji a kamera ih je snimila”. Ona ističe da se nakon ovog saznanja oseća kao da joj je neko ponovo zario nož u srce.

“Ovo je kao da me neko opet ubija”, objašnjava ona. “Pitam se koga sam ja uopšte volela sve ovo vreme… Ljudi u ovom svetu su zaista čudni.” Iggy je inače čak i nakon prevara ostala uz svog verenika nadajući se da će oni moći da izglade stvari. Međutim, na kraju je zaključila da joj on nikad neće biti veran i bila je u pravu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Iggy Azalea fenomenalno odgovara na uvrede Halsey: Sigurna sam da i nju neko usuđuje a da je i ne poznaje!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Iggy Azalea u šoku: Ostavila sam verenika zbog drugih stvari, nisam znala da čeka dete!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.