Ariana Grande o lepim strana slave: Više se ne hvatam usisivača i krpe!

13380906_151311131952165_1015925077_n

Ariana Grande jeste stalno zauzeta putovanjima, koncertima i promocija ali kaže kako joj to uvek lakše padne kad se seti da su joj alternativa kućni poslovi!

Ari zapravo nije lenja, pa kaže da ju je i sramota što nema vremena da pomaže mami oko takvih stvari. “Sramota me je jer se ne sećam kad sam poslednji put oprala sudove ili izbacila smeće”, priznaje ona u intervjuu za magazin Heat. “Toliko sam na putu i u hotelima ali prednost toga je što se izvučem od kućnih poslova”, kaže Ari.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande
Danas 18. juna na famoza.net ti poklanjamo jedan “Purpose” CD Justina Biebera. Sve što treba da uradiš jeste da u novom izdanju Famoza TV pronađeš jedan skriveni pojam vezan za Arianu Grande a drugi u jednom od priloga koje objavimo između 15 i 21h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Glorija nam šalje novi kviz o Ariani Grande!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ariana Grande o lepim strana slave: Više se ne hvatam usisivača i krpe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.