Čudna priča: Niall objavljuje solo singl već 10. jula?

13381167_287327514934069_277300303_n

Nedavno smo već čuli priče kako je Niall Horan spreman da potpiše solo ugovor i ubrzo izbaci svoju debi pesmu a sad se spominje da se ona zove “On the Run” i da stiže jako brzo!

Ova vest za sad dolazi od tabloida a Directioneri uopšte nisu ubeđeni da je to istina. Zbog toga i ne čude njihovi tvitovi poput, “Niall je nedavno rekao da piše pesme samo iz zabave” ili “10. jul je subota a pesme se uvek izbacuju petkom”.

Priču da Niall ide u solo vode prethodno je objavio The Sun koji tvrdi da Niall već ima hit i da će za samo par nedelja potpisati ugovor za muzičku kuću Syco za koju je radio i One Direction. Doduše, njihove prognoze bile su da će mladi Irac svoj prvi singl izbaciti tek početkom sledeće godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

Danas 11. juna na famoza.net ti poklanjamo jedan “Dangerous Woman” CD – sve što treba da uradiš jeste da u novom izdanju Famoza TV pronađeš jedan skriveni pojam vezan za Arianu Grande a drugi u jednom od priloga koje objavimo između 15 i 21h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Harry, nije ti ovo reklama za šampon!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.