Krijemo li nešto od vas? Samuel Nascimento na Twitteru potvrdio da želi u Srbiju!

13249934_1541130816196810_1516998097_n

Samuel Nascimento definitivno je najobičnija slavna osoba koju smo upoznali otkako je Famoza osnovana. Sjajni momak ne samo da je dao intervju za Famozu i često se javlja V-loverima već je sad otišao i korak dalje!

Naša draga čitateljka Angie poslala mu je poruku “Potreban si nam Samuka” a uz nju i plakat na kom piše “Samuel Nascimento u Srbiji” a on je to retvitovao na svom zvaničnom profilu a drugu sliku je lajkovao. Angie se nada da je to samo još jedna potvrda da će nas on zaista posetiti o čemu smo kao što znate već dosta pisali u prošlosti.

Sigurno vas zanima da li Samuel nešto zna ali vam ne govori? Možda vas i zanima da li vam mi možda nešto prećutkujemo jer smo jedini medij u regionu koji priča s njim? Predlažemo da ne propustite narednu epizodu Famoza TV!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Samuel Nascimento
Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Ove godine dolazim u Srbiju da vas upoznam!": Samuel Nascimento odgovorio na vaša pitanja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Krijemo li nešto od vas? Samuel Nascimento na Twitteru potvrdio da želi u Srbiju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.