Poziv Tinistima: Darija sprema video posvećen Martini Stoessel, traži vašu pomoć!

13266643_229925634056537_1540883147_n

Draga Famoza! Spremam video posvećen Martini Stoessel. Sve što treba da fanovi urade jeste da na papir napisu: “Estamos esperando con paciencia y con suerte podremos ver la sonrisa màgica, una vez! ” i da se slikaju. Fanovi mogu slati slike meni u inbox: https://www.facebook.com/darija.simanic.3?__nodl . Mnogo bih volela da objaviš ovo jer mi je jako važno. Hvala unapred ?

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Mercedes Lambre o godinama u "Violetti": To mi je obeležilo život, Tini mi je i dalje kao sestra!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Poziv Tinistima: Darija sprema video posvećen Martini Stoessel, traži vašu pomoć!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.