Kakva trojka: Ross Lynch, Courtney Eaton i Olivia Holt snimaju film!

**EXCLUSIVE** Disney Stars Ross Lynch and Olivia Holt seen relaxing backstage together at The Magnificent Mile Light Festival in Chicago

Sprema nam se jedan od najinteresantnijih tinejdžerskih filmova u poslednje vreme s obzirom da će u njemu glumiti tri prave zvezde – Olivia Holt, Ross Lynch i njegova devojka i takođe glumica, Courtney Eaton.

Kako je rečeno, u filmu će Ross glumiti tinejdžera, dete razvedenih roditelja koje nekako nabasa na magičnu aplikaciju koja mu omogućava da se svaki status koji napiše na društvenim mrežama ujedno i ostvari!

Naravno, Ross nakon toga postaje glavna faca u školi ali kao što to obično biva, ubrzo počinju da ga sustižu posledice. Snimanje filma počinje u junu u Vankuveru. Interesantno je da u isto vreme film istog naziva snima i Gregg Sulkin (dečko Belle Thorne) ali oni nemaju nikakve veze jedan sa drugim!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  R5: Fanovi na čajanki s Rydel Lynch!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.