Uživao je: Ross Lynch priča o svom filmu sa Oliviom Holt!

Uvek je zanimljivo kad se Disneyeve zvezde ujedine pa nema sumnje da će film “Status Update” koji su snimili Olivia Holt i Ross Lynch izazvati mnogo pažnje, o čemu je Ross govorio za časopis Vogue.

“Ono što je toliko sjajno u vezi ovog filma jeste što smo imali odličan scenario ali nam je i dozvoljeno da improvizujemo”, objašnjava on. “Ja to volim da radim ali to je loše ako glumite pored nekog ko nije tako sjajan u tome”.

“Međutim, kad imate pored sebe ljude kao što je Olivia Holt ili Markian Terasiuk, onda se hranite međusobnom energijom. To je gluma kakvu ja volim jer se u potpunosti uživimo u momenta”, ističe on. Ross u filmu glumi Kylea Moorea, momka koji ne može da se prilagodi životu u novom okruženju nakon što mu se roditelji razvedu. Međutim, on zatim naleće na magičnu aplikaciju koja omogućava da svaki njegov status na društvenim mrežama postane istina!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ross Lynch: Ko je aktivan na društvenim mrežama – taj postiže uspeh!

8 thoughts on “Uživao je: Ross Lynch priča o svom filmu sa Oliviom Holt!

  1. Jedva čekam da vidim film!?Hoćemo li ga gledati u bioskopu ili na Disney kanalu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.