Sanja Vučić i ZAA – Unconditional Love

1

Kruševački bend ZAA, čiji je vokal, Sanja Vučić, nastupala u ime Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, predstavlja bajkovit spot za jednu od najslušanijih pesma sa aktuelnog albuma – „Unconditional Love”.

„Spot za pesmu čiji prevod na srpski glasi „Bezuslovna ljubav“ odiše istovremeno sanjalačkom i agoničnom notom i odslikava dualitet koji svaka ljubav nosi sa sobom – sreću i patnju, uzbuđenje i repeticiju, mir i ekstazu, potcrtavajući na svršetku da samo ta prava, bezuslovna ljubav može da amortizuje sve turbulencije koje emocije nose sa sobom“, poručuju iz benda ZAA. Režiju i montažu, kao i za dva prethodna spota, potpisuje Iva Pavlović, dok je za kameru bila zadužena Sonja Leković. Spot je snimljen u nesvakidašnjem ambijentu prostora „Ozarisov sezam“ u Zemunu.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Hej! #55 je u prodaji, Martina Stoessel na XXXL posteru!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.