Selena Gomez: Svaki put plačem kad pevam “Who Says”!

ChwaOb7XEAEXxv-

Selena Gomez na svojoj turneji izvodiće svega par svojih starih pesama a među njima će biti “Who Says” za koju kaže kako je vezana koliko i njeni Selenatori!

“Ta pesma me i sad rasplače jer se sećam kako sam je pevala još sa 16 godina gledajući publiku u kojoj su bile tate sa malim Selenatorkama na ramenima. Tad sam shvatila da utičem na njih. ‘Ma ko to kaže da nisi savšrena? Ko to kaže da nisi prelepa? Ko to kaže da nisi vredna?'” kaže ona. Još jedna pesma koju ona jako voli jeste “Love You Like a Love SOng”. “Ovu pesmu je radila Rock Mafia ekipa, njih znam od svoje 14. godine. ‘Love You Like a Love Song’ je pesma koju osećam kao svoju. Dovoljno je da je čujete i da znate da je to nešto moje. To je bio tako sjajan momenat za mene. Za turneju smo doterali pesmu, ona mi donosi veliku sreću.

Pročitajte još  Zašto je Selena Gomez preskočila ovogodišnju dodelu Oscara?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Revival Tour

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Selena Gomez: Svaki put plačem kad pevam “Who Says”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.