“Vidimo se 10. maja”: Enrique Iglesias pozdravio publiku u Srbiji!

12531180_222712304762688_506915513_n

Pop mega zvezda, Enrike Iglesias gostovaće u okviru svetske turneje “SEX and LOVE” u Kombank Areni, 10. maja, a samo nekoliko nedelja pred spektakl odlučio je da pozdravi svoje fanove u Srbiji.

Ono što je sigurno je da će 10. maja atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando i da Beograd čeka pravi muzičko-scenski spektakl. Organizatori koncerta Enrike Iglesiasa u Beogradu su Arena Beograd i Sky Music. Koncert Enrique Iglesiasa biće samo jedan od niza događaja kojima će Arena obeležiti svoj značajni jubilej, 10 godina od aktivnog rada!

I dok se spektakl u Areni uveliko priprema, Enrike je odlučio da publiku u Srbiji pozdravi putem video poruke: “Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesijas, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo!”.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza ekskluzivno saznaje: Pregovara se o dolasku svetske muzičke zvezde u Beograd u maju!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.