Martina Stoessel: Nisam ovde da budem slavna već da širim dobrotu!

12918380_1683225558607405_965628657_n

Martina Stoessel uradila je novi intervju u kome je istakla da nikad nije sanjala o slavi i novcu već samo kako da svet oko sebe učini radosnijim!

“Verujem da postoji razlog za moje postojanje. Moram da ispunim svoju misiju. Želim da unosim pozitivne vesti, svetlo u tamu. Jako sam zahvalna što se moji snovi ostvaruju. Međutim, nisam počela da se bavim ovim poslom kako bih postala slavna. Želim da širim nadu i dobrotu. To mi se najviše sviđa kod mog uspeha.”

Martina je još jednom objasnila da se nikad neće stideti “Violette” i da je na seriju ponosna koliko V-loveri. “Znam da Tinisti prate mooj život jer vole moju muziku i šou. Ne želim da negativno utičem na bilo koga. Mislim da je jako važno preuzimati odgovornost za sve što radite. Makar ja to pokušavam”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  V-loveri u akciji: Pravi se veliki video za Samuela, uključite se!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Martina Stoessel: Nisam ovde da budem slavna već da širim dobrotu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.