Demi Lovato & Nick Jonas razveselili pacijente u dečjoj bolnici! (VIDEO)

mgid-ao-image-mtv

Ovo dvoje slavnih mladih ljudi kreću na zajedničku turneju Future Now u junu, a tokom priprema za put posetili su i svoje veoma bitne fanove.

Demi Lovato i Nick Jonas posetili nedavno su Dečju bolnicu u Los Anđelesu, kako bi zajedno pevali i družili se s malim pacijentima. Naravno, palo je tu i mnogo autograma, a bilo je i poziranja za fotke. “Mislim da ovakve vrste posete čine da se deca osećaju posebnom,” kaže doktorka Lisa Cies. “Budući da provode mnogo vremena u bolnici, oni misle da propuštaju puno normalnih stvari, bilo da je u pitanju škola ili druženje s prijateljima… Ali danas smo im ovde priredili pravi-pravcati koncert, i vidim da im je zbog toga neopisivo drago.” Pogledajte video načinjen prilikom posete dve 23-godišnje zvezde malim bolesnicima!

What happens when Demi Lovato and Nick Jonas come to CHLA? SMILES! Thanks for coming, singing and having a great time with our patients!

Posted by Children's Hospital Los Angeles on Tuesday, 29 March 2016

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ponovo u studiju: Demi Lovato sarađuje s Miguelom!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Demi Lovato & Nick Jonas razveselili pacijente u dečjoj bolnici! (VIDEO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.