Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 28. mart 2016. godine

Pressefoto3_groß - CMS Source

Lady Gaga – američka pop superzvezda i glumica, rođena kao Stefani Joanne Angelina Germanotta – danas slavi 30. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Ravnoteža će ti biti poremećena, a ti sklona/sklon krajnostima u osećanjima i ponašanju. Izbegavaj verbalne okršaje s bližnjima. Bićeš sklona/sklon nepromišljenim izjavama i prepirkama. Vodi računa o tome da ti ništa ne naruši spokoj. Razveseli se gledajući kakvu komediju.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Odustani od pokušaja da tokom današnjeg dana na brzinu rešiš probleme koji te dugo prate. Videćeš prepreke tamo gde ih nema i sumnjičiti ljude s kojima dolaziš u kontakt da ti nešto podmeću ili taje. Preporučujemo ti suzdržanost i strpljenje.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Iskoristi današni da izlečiš odnose koji su skrenuli na stranputicu. Dolazak prijatelja u goste uneće pozitivnu atmosferu u tvoj dom. Prisan kontakt s najbližima će ti goditi. Vodi računa o zdravlju i budi racionalna/racionalan s hranom i gaziranim pićima.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Rakovi koji su u čvrstoj vezi uživaće u razgovorima, preporođenim osećanjima i brojnim zajedničkim aktivnostima i temama. Priušti voljenoj osobi masažu kako bi ga/je opustila/opustio. Nazovi rodbinu i drage ljude koje dugo nisi čula/čuo. Nekom ćeš uliti ohrabrenje.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Imaš li teškoća ili nedoumica, ne guraj ih pod otirač. Progovori o njima pred bliskim prijateljima koji ti mogu pomoći. Nemoj sebi natovariti previše obaveza i vodi računa o nužnosti opuštanja, zabave i druženja. Ne kvari ugođaj porodičnog ručka ili večere prigovaranjem.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Tvoj konačni sud oko nekih stvari je u velikoj meri formiran na osnovu mišljenja većine, a ne tvog lično. Velike su šanse da negde grešiš. Nedostatak radoznalosti može da utiče na to da ishitreno postupiš na donošenje nekih odluka. Poslušaj srce, i lako ćeš se vratiti na pravi put.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Prenaglašavaš važnost nekih osećanja koje gajiš prema osobi koju poznaješ od skora. Zbog tvoje idealizacije ćeš do kraja dana biti povređena/povređen nečijim postupcima. Takođe, imaš utisak da ti je uskraćeno nešto što smatraš da ti s punim pravom pripada. Pazi na nesmotrenost u saobraćaju.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Osoba koja ti se sviđa mogla bi gi ponuditi nešto više od prijateljstva. To će te iznenaditi do te mere da ćeš se povući. Osetićeš nespremnost za vezu ili ćeš namerno odugovlačiti s odgovorom, kako bi što duže uživala/uživao u slatkoj neizvesnosti.

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Nesporazumi u školi su rezultat nečije pogrešne interpretacije tvog ponašanja. Porazgovaraj o nekim postupcima, pre nego što odreaguješ – osetljivija/osetljiviji si nego inače. Probleme u porodici pokušaj da rešiš do kraja dana, naročito one s bratom/sestrom.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Analitičke sposobnosti na koje si ponosna/ponosna danas će biti u drugom planu. Izvesne intenzivne emocije ti otežavaju da nekoj situaciji pristupiš nepristrasno. Dan nije pogodan za savete, započinjanje projekata, učenje; jednom rečju, zaboravi na nove početke.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Nađi vremena da se posvetiš stvarima koje ti mnogo znače – druženju s voljenom osobom, mentalnom usavršavanju, pomirenju sa nekim s kim si već duže vreme u zavadi. Ovo je odličan dan da prevaziđeš neka ružna iskustva iz prošlosti. Olakšanje ćeš pronaći onog momenta kad shvatiš da zaslužuješ više.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Dan je pogodan za razmenu nežnosti i dubokih emocija sa osobom koju voliš. Ne plaši se da pokažeš kako se zapravo osećaš. Iako si u poslednje vreme bila/bio prilično rezervisana/rezervisan, shvataš da to nije tvoje pravo lice. Najprijatnije se osećaš kad si spontan/spontan i svoja/svoj.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 28. mart 2016. godine

  1. Srecan rodjendan Gaga!!! Videh juce da je slavila sa Ashlee Simpson, Nick Jonasom, Taylor Swift, Lanom del Rey i mnogim drugim poznatim licnostima. Zavidim joj, skroz!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.