Anastasija nam šalje svoj mini kviz o Jorgeu Blancu!

12783488_550431695119086_1225274300_n

Anastasija nam je već poslala nekoliko svojih kvizova a nedavno je napravila i jedan mini kviz posvećen Jorgeu Blancu.

“Nadam se da vam se sviđa, a kako nisam imala vremena, stvarno nisam mogla da napravim bolji. Ako vam se dopao, molim vas da napišete to u komentarima ispod posta, i naravno napišite o kome želite kviz. Takođe bih volela da napišete vaš rezultat i da se učlanite u klub čitalaca. O tome kako se učalniti napisaću vam što pre stignem, a ja se nadam da će to biti pre ponedeljka.

Anastasijin blog i više o samom kvizu možete videti ovde.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Pomažu jedni drugima: Za danas najavljene akcije Arianatora i V-lovera ali i prvi skup Arianatora u BiH!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Anastasija nam šalje svoj mini kviz o Jorgeu Blancu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.