Testirajte svoje znanje: Anastasija nam šalje svoje kvizove o Sel i Demi!

selena-gomez-demi-lovato

Draga Famozo! Iako nisam Selenator, podržavam ih kao i ostale fandome. Na mom blogu (Anastasija’s blog) dobila sam želje za kvizove o Demi i Seleni.

U kvizu o Sel je 5 težih pitanja o Sel na koje će pravi Selenatori znati odgovore. Ovde možete videti kako sam došla na ideju za kvizom i raspored kvizova. Molim sve kojima se sviđa kviz da se učlane u klub čtaoca mog bloga na linku: Kliknite da se učlanite. Videćete u desnom gornjem uglu prozorčić za učlanjivanje, koje je naravno besplatno. Takođe molim vas da napišete u komentarima posta da li vam se dopao kviz, vaš rezultat i o kome želite kviz.

Anastasija je spremila i kviz o Demi Lovato a više o njemu i svoje želje za sledećim kvizovima možete joj ostaviti ovde

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tea pamti: Danas je veliki dan za Lovatice!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Testirajte svoje znanje: Anastasija nam šalje svoje kvizove o Sel i Demi!

  1. 5 od 5 za Selenu,a 9 od 10 za Demi zato sto sam stavila da nije vegetarijanka….bila je vegetarijanka ali godinu dana i odustala je od toga

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.