Dulce Maria: Nemam vremena za snimanje nove serije, pripremam album!

dulce-maria-photoshoot-five-secrets-2014_1

Dulce Maria planira da svoju aktuelnu turneju uskoro završi nastupom u Meksiku ali ističe i kako ni nakon toga neće imati vremena za snimanje nove telenovele.

Pevačica i glumica kaže kako je izuzetno zadovoljno svojom turnejom kao i da već radi na idejama za svoj treći album. Razgovarajući s novinarom Rene Francom, ona je priznala i kako još uvek nije čula novi singl Anahi. “Međutim, kad živite svoj san, to je uvek nešto pozitivno”, istakla je ona. Dulce Maria dodaje kako joj je snimanje serija prenaporno u ovom trenutku jer želi da radi na svojoj muzičkoj karijeri. Ipak, najavljuje mogućnost snimanja filmova. Dulce takođe ističe kako je ne možemo očekivati golu u nekom časopisu za muškarce. “Mnogo je mladih i dece koji me prate. Zato je jako važno da pažljivo biram svoje projekte”, objasnila je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ari ponovo caruje društvenim mrežama, Biebs, Sel i Demi u velikom padu, Martinina rivalka u vrhu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.