Dulce Maria: Nemam vremena za snimanje nove serije, pripremam album!

dulce-maria-photoshoot-five-secrets-2014_1

Dulce Maria planira da svoju aktuelnu turneju uskoro završi nastupom u Meksiku ali ističe i kako ni nakon toga neće imati vremena za snimanje nove telenovele.

Pevačica i glumica kaže kako je izuzetno zadovoljno svojom turnejom kao i da već radi na idejama za svoj treći album. Razgovarajući s novinarom Rene Francom, ona je priznala i kako još uvek nije čula novi singl Anahi. “Međutim, kad živite svoj san, to je uvek nešto pozitivno”, istakla je ona. Dulce Maria dodaje kako joj je snimanje serija prenaporno u ovom trenutku jer želi da radi na svojoj muzičkoj karijeri. Ipak, najavljuje mogućnost snimanja filmova. Dulce takođe ističe kako je ne možemo očekivati golu u nekom časopisu za muškarce. “Mnogo je mladih i dece koji me prate. Zato je jako važno da pažljivo biram svoje projekte”, objasnila je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tuga: Dulce María se oprostila od prerano preminule obožavateljke (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.