Avril Lavigne: Zbogom Kanado, selim se u balkanski komšiluk!

i110352_456250200-14305121491

Avril Lavigne preživela je tešku bolest ranije ove godine a to joj je izgleda otvorilo oči da se osim u muzici okuša i kao glumica ali i da promeni mesto življenja!

“Moj sledeći korak jeste stvaranje filmova. Želim da glumim u božićnom filmu, hororu, komediji i drugim žanrovima”, priča ona za Us Weekly. Posle muzike, umetnost, gluma i moda su moje strasti”. Avril nas je takođe iznenadila rekavši kako ima želju da živi u Evropi, tačnije u našem susedstvu! “Želim da odselim u Italiju. Tamo se osećam kao u snu i srećno. Želim da jedem, pijem vino i stvaram neverovatna sećanja.” Međutim, ona ističe da nije poenta samo u uživanju već i da želi da pomaže drugima, zbog čega ima i svoju fondaciju. “Moj cilj je da donesem sreću, podršku i zajedništvo svima kojima je to potrebno”, objasnial je ona!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zla krv na snimanju: Demi Lovato i Avril Lavigne u svađi?!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.