Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 7. januar 2016. godine

hardwell

Hardwell – jedan od najpoznatijih svetskih haus didžejeva, rođen kao Robbert van de Corput – danas slavi 28. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Danas mnoge brige ostavljaš iza sebe, sigurnost si stekla/stekao iz vlastitog iskustva i sad je samo potrebno da tako nastaviš i ubuduće. Kad drugi nailaze na poteškoće, ti uvek znaš gde je izlaz – pokaži i ovog puta da to umeš. Koristi imaju svi, a ti ćeš se osećati više nego dobro.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Nećeš uspeti da se opustiš u društvu nepoznatih ljudi. Na okolinu ćeš ostavljati utisak povučenosti i stidljivosti, što je daleko od istine. Okruži se ljudima u čijoj se blizini osećaš sigurno i opušteno. Ne donosi važne odluke o ljubavnoj budućnosti.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Cilj ti stalno izmiče. Iako si po prirodi optimistična osoba, čini ti se kao da na leđima nosiš neverovatan teret. Ipak, ne zaboravi i da mnogo toga zavisi iz kog ugla posmatraš stvari. Danas će se ukazati idealna prilika da se situacija promeni u tvoju korist. Srećno!

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Krasiće te odlučnost i samouverenost, ali neće se svima sviđati tvoj nastup. Neko će tvoje samopouzdanje protumačiti kao aroganciju pa se nemoj iznenaditi ako primetiš neljubazno ponašanje. Nemoj biti suviše stroga/strog i zahtevna/zahtevan prema članovima porodice.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Dobićeš priliku da izgladiš nesporazume koji su te udaljavali od nekih bliskih ljudi. Iskoristi šansu i priznaj svoj deo krivice, nakon čega će vaš odnos ponovno postati ono što je bio. Ukoliko danas slaviš Božić, praznična gozba s porodicom obilovaće smehom i zabavnim trenucima.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Uživaćeš naklonost roditelja pa im se obrati ako želiš da se izboriš za malo duži izlazak ili veći džeparac. Pokažeš li spremnost na dogovor, sve će proći po planu. Ako si singl, privućiće te osoba koja potpuno odudara od tvog uobičajenog tipa.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Ako nisi zadovoljna/ zadovoljan s ljubavnom situacijom, uzmi dovoljno vremena za razmišljanje i pokušaj da dokučiš u čemu je problem. Strpi se još malo s postojećim stanjem i ne pokušavaj ništa da menjaš na silu. Moguća je svađa s bliskom osobom, ali ćete se brzo pomiriti.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Nećeš dobro podnositi kritike na svoj račun, pa ni ako su izgovorene u dobroj nameri. Odbijaćeš sve savete i tvrdoglavo se držati uverenja da sve znaš najbolje, ali neke današnje situacije će ti dokazati da nisi u pravu. Nezdrava ishrana dovešće te do stomačnih tegoba.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Misli će ti biti usmerene na ljubav. Singl Strelci bi mogli izgubiti glavu za privlačnim i šarmantnim poznanikom/poznanicom, ali ne želiš da brzaš. Otkrićeš mu/joj svoja osećanja tek kad proceniš da su ti uzvraćena. Oni u vezi uspostaviće prisniji odnos s voljenim bićem.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Biti u dugoj vezi nije uopšte jednostavno, kako se mnogima čini. Potrebno je mnogo rada, truda, kompromisa i odricanja da bi ljubav trajala večno. Danas se fokusiraj na poverenje. Ne dozvoli sebi da ni za trenutak posumnjaš u iskrenost svog voljenog bića.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Možda se danas nećeš osećati posebno snažno, posebno ako neko pokuša da te obeshrabri. Imaj na umu da je to samo prolazno osećanje i da ćeš vrlo brzo opet biti ona stara/onaj stari. Otvori svoj um malo više i pusti svetlost da te obasja! Uvidećeš sasvim nove horizonte.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Danas svu svoju energiju i pažnju usmeri na nekog iz tvoje neposredne okoline. Najverovatnije se radi o bratu ili sestri koji/koja je zapao/zapala u emotivne probleme. Pokušaj da budeš diskretna/diskretna što je više moguće i stupi u akciju u pravom momentu. Potrudi se da budeš pažljiv slušalac.

Autor: Famoza.net
Foto: PR

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.