Blista osmeh: Sel srećna što bi Niall želeo da joj bude muž?!

Selena Gomez - Z100's Jingle Ball 2015 in NYC 11-12-2015 004

Glasine da su Selena Gomez i Niall Horan nešto više od bliskih prijatelja ne prestaju a kako sad prenose tabloidi, Sel se jako dopalo to što je on pred milionima gledalaca izjavio kako bi se radoo oženio s njom!

“Seleni jako prija ovakav kompliment. Po njenom mišljenju, Niall je pravi momak za brak. Njihovi odnosi su sad odlični i u novu godinu ulaze kao par. Kad nisu zajedno, onda se dopisuju i na Skypeu su”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com Isti insajder navodi i da je slikama manekena Chrisa Masona koju je Sel postavila na Instagram dokaz da joj je stalo do Nialla! “Ona štiti svoju vezu pa Chrisova slika tu samo da zavara trag. U ovom momentu Sel ne želi da svet zna koliko je njena veza sa Niallom ozbiljna.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ni to im nije promaklo: Selenatori iskopali stare tvitove u kojima je Hailey Bieber podržala Seleninu i Justinovu vezu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Blista osmeh: Sel srećna što bi Niall želeo da joj bude muž?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.