Famoza i Tijana gostovali u novom videu Jane Dačović!

tj

Jedna od najpopularnijih mladih jutjuberki Jana Dačović objavila je u sredu svoj novi video a nama je on posebno interesantan jer je u njemu gostovala članica naše redakcije, Tijana Minić a pričalo se i o Famozi!

Tijana je na početku videa govorila o našem sajtu, objasnivši da se on bavi poznatim ličnostima ali i da za cilj dovođenje najvećih svetskih mladih zvezda na naše prostore. I u tome definitivno nije pogrešila – Famoza od te ideje neće odustati! Osim toga, dve devojke odlično su se zabavljale, pa u videu koji traje nešto više od devet minuta možemo ih videti kako jurcaju kroz kuću, pokušavajući da za sedam sekundi ispune zadatke koje su zadale jedna drugoj!

Jana i Tijana pripremile su i interesantne poklone za sve koji prate njihove blogove pa je i to dodatni razlog da pogledaš ovaj zabavni video. Janin Jutjub kanal pronaćićeš ovde

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Anela nam šalje odličan kviz o Jani Dačović!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Famoza i Tijana gostovali u novom videu Jane Dačović!

    1. Naše prve blogerke predstavili smo vam tek ove nedelje, ali se nadamo da ćemo uskoro objaviti i novi konkurs – kvalitetnih saradnika nikad dosta. Samo nas prati redovno i dalje. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.