Neće trpeti uvrede: Sel odbrusila hejterki koja je optužuje da ne peva uživo!

selena-gomez-arrives-at-2015-hollywood-film-awards-in-beverly-hills-11-01-2015_12

Victoria’s Secret Fashion Show noćas je konačno prikazan u Americi a Selena Gomez zvučala je toliko fenomenalno dok je pevala “Hands to Myself” i “Me and My Girls” da je bilo onih koji to nisu mogli da joj oproste!

YASSS SELENA, TELL THOSE HATERS OUT THERE ?

A photo posted by Selena Gomez Updates (@gomezupdates) on

Sel je bila vrlo ponosna što je bila deo svega ali na njenom Instagramu počeli su da se pojavljuju uvredljivi komentari poput: “A ona je kao pevala uživo?” Međutim, pevačica i glumica nije htela da ćuti već je odgovorila sa, “Da, ja je*eno pevam uživo!” Sel izgleda ne trpi uvrede na svoj račun a njeni Selenatori odmah su je podržali zbog toga!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nema odgovora: Selena Gomez nije uzrujana zbog pesme o njoj na novom albumu The Weeknda!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Neće trpeti uvrede: Sel odbrusila hejterki koja je optužuje da ne peva uživo!

  1. Selena je pretrpela kroz svasta i to sto svi kazu da se promenila nije uopste istina. Bilo je skandala dosta o tome da je ona rekla nesto za Nialla i tako dalje ali ona uziva u svom zivotu i to je najvaznije, ona je najbolji i najhumaniji idol na svetu i ljudi treba da je samo puste da radi sta zeli! Njen je zivot <3 Totalno je sve zasluzila!! Tako je Selenaa <33

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.