Nema odgovora: Selena Gomez nije uzrujana zbog pesme o njoj na novom albumu The Weeknda!


The Weeknd je sve iznenadio mini albumom koji sadrži šest pesama, a jedna od njih koja nosi naziv “Call Out My Name” bez ikakve sumnje govori o njegovoj vezi sa Selenom Gomez. Mediji su očekivali da se Selena oglasi povodom cele ove priče, međutim izgleda da neće dobiti odgovor od nje na sve ovo!

Izvesno vreme nekon što je Abel objavio svoj novi album, Selena je postavila nove fotografije na svoj Instagram. Na fotografijama možemo videti Selenu kako se smeje dok nam pokazuje nove torbice koje je pripremila u saradnji sa Coachom. Mediji ističu deo u pesmi da je Selena bila sa The Weekndom u vezi oko deset meseci, nakon čega su oni raskinuli, pa je ona odlučila da obnovi vezu sa bivšim dečkom, Justinom Bieberom.

Osim toga tu je i priča kako Seleni uopšte ne smeta što je The Weeknd snimio pesmu o njihovoj vezi, pa da je pevačica zato odlučila da se ne odaziva na glasine i priče medija. Pošto je jedna od pesama posvećena vezi sa Selenom, fanovi su uvideli da to nije sve – jedna od preostallih pet pesama posvećena je i njegovoj vezi sa Bellom Hadid. Šta vi mislite o svemu ovome?

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Photo wall opportunity with the Parker bag #CoachNY @stuartvevers

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena nije kriva: Hakeri joj provalili u nalog zahvaljujući grešci u Instagramu!

2 thoughts on “Nema odgovora: Selena Gomez nije uzrujana zbog pesme o njoj na novom albumu The Weeknda!

  1. Selena: Bye bye Justin Bieber!
    Justin: No! Selena don't leave me!
    Selena: I still love The Weeknd!
    The Weeknd: I love you Selena!

    Mislim da će Sel opet biti sa The Weeknd-om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.