Spremaju se za selidbu: 5 Seconds of Summer žele da žive u Los Anđelesu!

5-seconds-of-summer-sydney-photo-shoot-2

Kako Famoza saznaje, članovi australijskog pop-pank kvarteta doneli su odluku da se presele u “grad anđela”, a prema nekim navodima Calum i Ahston već su kupili kuću u kojoj će živeti zajedno.

Bubnjar Ashton Iwrin nada se da će život u Los Anđelesu pomoći njemu i momcima iz benda da se lakše utope u lokalnu muzičku scenu: “Najbolja stvar u vezi sa životom u LA je ta što tamo imam priliku da srećem brojne bubnjare, ljude s kojima delim isti mentalitet ali koji imaju sopstveni način sviranja,” izjavljuje Ashton za australijski dnevni list Sydney Daily Telegraph. “Tamo se možeš uključiti u razne aktivnosti, svirati obrade s drugim muzičarima, učiti od njih i dobijati inspiraciju. Muzičari jednostavno razumeju jedni druge i to me donekle čini normalnijom osobom. Kada se osećam pomalo izgubljeno, razgovaram s drugim muzičarima koji su imali slična iskustva sa svojim bendom – i to mi pomaže!”

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  5 Seconds of Summer prvi put dolazi u region - karte su u prodaji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.