Misterija rešena: Tini Stoessel najavila novi album!

Nakon što je obrisala sve objave i profilnu sliku na Instagramu, Tini je svakodnevno delila fotografije propraćene misterioznim citatima. Iako su mnogi fanovi bili zabrinuti, pojedini su bili i te kako optimistični, pošto su pretpostavili da na ovaj način pevačica najavljuje novi album. I bili su u pravu – pre par sati je ovu veliku vest otkrila na svom Instagram nalogu!

“Album ‘Un mechón de pelo’ izlazi 11. arpila”, napisala je Tini u opisu objave, a naziv albuma u prevodu znači pramen kose. Što se tiče fotke koju je podelila, na njoj u oči upada njena platinasto plava kosa i zamišljen pogled usmeren u jednu tačku. Naravno, tu je i njen prepoznatljivi pirsing na donjoj usni. Pored toga, ponovo je objavila audio snimak, samo što ovoga puta nije u pitanju poruka, već deo nove pesme. „Jer oluja koja, iako te muči, je pramen kose“, čuje se u snimku.

Kao što smo ranije napomenuli, mnogi pevači danas brišu svoje objave na društvenim mrežama, kao i profilnu fotografiju, kako bi najavili novi album – navodno to rade kako bi novom projektu posvetili svu pažnu. Pa, izgleda da nije bilo razloga za brigu, pošto je Tini upravo pribegla ovoj strategiji!

Pročitajte još  Sa vašim zvučnicima je sve u redu: Tini namerno izbacuje neme snimke!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.