Zasluženo: BTS će dobiti svoj autobiografski strip!

Priča o članovima k-pop grupe BTS, njihovom usponu do slave i regrutacije biće pretvorena u strip u Sjedinjenim Državama, preneo je Reuters u petak. Strip o bendu na 22 stranice biće dostupan u sredu u štampanom i digitalnom obliku, a u njemu će biti prikazano kako su momci postali popularni!

Strip će biti deo američkog strip serijala „FAME” TidalWave Comics-a, koji predstavlja životne priče poznatih ličnosti, uključujući pevače, glumce i zvezde sportiste. U ovoj kratkoj priči, fanovi će se ponovo vratiti u 2013. godinu (kada su momci debitovali) i prisetiti se njihovih slavnih momenata – kada su objavili brojne hitove, bavili se dobrotvornim aktivnostima i postali svetske pop zvezde. Takođe, biće par reči i o vojsci koju svi članovi trenutno služe.

Inače, kad smo već kod vojnog roka, najstariji član, Jin, je otišao u decembru 2022. godine, a za njim J-Hope, Suga, RM, V, Jimin i Jungkook. J-Hope se pridružio vojsci u aprilu 2023, a RM, V, Jimin i Jungkook su se prijavili u decembru 2023. Suga trenutno radi kao agent socijalne službe.

Pročitajte još  RM (BTS) o Jinovom odlasku u vojsku: Nije mnogo pričao, imao je mnogo toga na umu!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.