Niko ne zna razlog: Raskinuli Kendall Jenner i Bad Bunny!

Kendall Jenner i Bad Bunny zvanično su raskinuli, a ovu vest je među prvima podelio magazin People. Njihov poslednji javni susret bio je na afterpartiju emisije “Saturday Night Live” u oktobru, gde je Kendall pokazala podršku reperu, koji je bio domaćin i muzički gost emisije.

Njihova romansa, barem javno, počela je u februaru kada su se model i pevač uputili na dvostruki sastanak sa Hailey i Justinom Bieberom. “Ona je zainteresovana za njega i uživa”, naveo je izvor tada, otkrivajući da se par viđao otkako se reper preselio u Los Anđeles. Vremenom, provodili su sve više vremena zajedno, a čak su otišli na zajednički odmor u Ajdahu nakon festivala Coachella.

Nakon toga, viđeni su zajedno na Milanskoj nedelji mode, gde su prisustvovali Gucci-jevoj reviji za proleće/leto 2024, a Kendall je kasnije prošetala pistom za Versace. Uprkos tome što Bad Bunny ne voli da diskutuje o svom privatnom životu, on je nagovestio nekoga posebnog u svom životu, izjavljujući da je ta osoba razlog zbog kog želi da unapredi svoj engleski. I dok se neki nadaju da oboje vešto kriju privatan život, čini se da, uprkos početku godine zajedno, neće završiti 2023. kao par.

Pročitajte još  Justin Bieber napravio COVID žurku, sestrama Jenner to nije smetalo

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.