Tom Holland objasnio zašto on i Zendaya čuvaju vezu od očiju javnosti: To je naša stvar!

Iako su tokom godina uglavnom držali svoju vezu pod velom privatnosti, Tom Holland je nedavno otkrio zašto su on i Zendaya uložili napor da svoj privatni život drže podalje od reflektora.

„Naš odnos je nešto prema čemu smo neverovatno zaštitnički nastrojeni i želimo da bude što svetiji“, rekao je Tom za The Hollywood Reporter. „Ne mislimo da to nikome dugujemo, to je naša stvar, i to nema nikakve veze sa našim karijerama.” Naravno, to ne znači da ne podržavaju jedno drugo u profesionalnim poduhvatima – čak štaviše, zajedno su prisustvovali raznim događajima, odnosno, kada im to dozvoljavaju rasporedi.

A što se tiče toga zašto je Zendaya bila odsutna sa njujorške premijere Tomove nove serije, “The Crowded Room”, glumac je otkrio razlog: “Bila je u poseti svojoj baki“, objasnio je. „Mi smo veoma zauzeti ljudi i trenutno smo na suprotnim stranama sveta, tako da ona nije mogla da dođe”. I iako Tom nije otkrio previše o njihovoj vezi, on je podelio da, kao strastveni igrač golfa, on i Zendaya ponekad zajedno idu na teren. „Dao sam joj nekoliko lekcija. Ona je prirodno talentovana, pravi sportista, tako da je to veoma brzo shvatila”, rekao je.

Pročitajte još  U našem komšiluku: Zendaya i Jacob Elordi došli na odmor na Balkan!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.