Kim Kardashian o roditeljskim izazovima: Postoje noći u kojima plačem da zaspim!

U ekskluzivnom klipu predstojeće epizode ​​podkasta “On Purpose With Jay Shetty”, Kim Kardashian je govorila o odgajanju svoje četvoro dece koju deli sa bivšim Kanyeom Westom!

Nakon što ju je voditelj pitao kakvo je roditeljstvo za nju sada, u odnosu na ono što je mislila da će biti pre nego što je imala decu, Kim je rekla: „Svi kažu da su dani dugi, a godine kratke, a to nije mogla biti istinitija izjava. Dakle, kao, kada si u tome, mislim, posebno kada su bebe i ti ih hraniš… ludilo se dešava. To je potpuno ludilo”, nastavlja ona. “Ipak, to je najbolji haos.”

Nastavljajući iskreno da govori o svojoj ulozi majke, Kim je rekla da je mnogo naučila o sebi: „To je bila najizazovnija stvar. Postoje noći u kojima plačem da zaspim. Znate, sa svim raspoloženjima i ličnostima, svađama, a znate da nema nikoga…Samo ja igram dobrog policajca i lošeg policajca”, priznala je rijaliti zvezda.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Kim Kardashian negira da je kupila 'opljačkanu' drevnu rimsku statuu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.