Camila Cabello i Shawn Mendes zajedno proveli noć: Pevač pripremio cveće i ogrev!

Shawn Mendes i Camila Cabello su šokirali svoje fanove nakon što su uhvaćeni kako se ljube tokom prošlonedeljnog muzičkog festivala Coachella. I, pošto su ponovo rasplamsali romansu – koja se završila u novembru 2021. – Cam i Shawn su odlučili da uživaju u romantičnoj noći u petak!

Naime, nekoliko sati pre nego što se sreo sa Camilom, Shawn je viđen kako utovaruje buket cveća, snop drva za ogrev i kese sa namirnicama u svoj parkirani terenac u Los Anđelesu. U međuvremenu, pevačica je fotografisana na putu do njegove kuće u zapadnom Holivudu. Očevidac je rekao da je Camila stigla u Shawnovu rezidenciju samo pola sata nakon što je on bio u prodavnici.

Odevena u narandžasti duks, pevačica je dala sve od sebe da sakrije svoj identitet tokom kratke šetnje od svog vozila do ulaznih vrata. Iako još uvek ne znamo šta je njihovo zajedničko veče podrazumevalo, sigurno im je laknulo što više ne moraju da kriju svoju romansu od javnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Stigao je novi album Camile Cabello, a ona poručuje: Sami ćete shvatiti koje pesme su o Shawnu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.