Stigao je novi album Camile Cabello, a ona poručuje: Sami ćete shvatiti koje pesme su o Shawnu!

Camila Cabello je uz Taylor Swift jedna od najromantičnijih duša Holivuda, tako da je odlučila sva svoja bujna osećanja da pretoči u album nazvan “Romance” koji je konačno objavljen danas. Album je senzualan, tekstovi će vas naježiti, a produkcija je definitivno prevazišla Camilin album prvenac, tako da preporučujemo da album obavezno poslušate! Na albumu se nalaze već poznate pesme “Senorita”, senzualna “Shameless”, zabavna “Liar” i besna “Cry For Me”, a Camiline vokalne sposobnosti dolaze do izražaja u pesmama poput “This Love” i ako ste osećajni kao Cam, album će vas zaista dotaći.

“Ovaj album sam počela da pišem sa 20 godina, i to je bilo vreme kad sam počela da živim život. Ceo ovaj album je o intenzivnim osećanjima, znate, o prvoj ozbiljnoj vezi, o prvoj pravoj ljubavi” otkriva Cam, a kad je u pitanju deo koji fanove najviše zanima, koje pesme su napisane o Shawnu, Cam poručuje: “Ne volim da naglašavam da je neka pesma konkretno o njemu, mislim da će ljudi sami razumeti koje su pesme u pitanju kad budu slušali” priča Camila.

Kad poslušate album verovatno ćete i sami dati svoju procenu, pa ako imate svoje pretpostavke, javite nam u komentarima! Naša pretpostavka je da je pesma “This Love” definitivno o Camilinom bivšem dečku Matthewu, a “Used To This” vrlo očigledno govori o Shawnu i njihovom prvom poljupcu.

Pročitajte još  Kakva uspešna godina! Pogledajte koje fotke Camile Cabello su skupile najviše lajkova na Instagramu!

Taylor Swift je kao prava podrška objavila sliku Camilinog albuma na svom Instagram Storyju, a na njemu je napisala da su njeni favoriti “Used To This” i “Dream Of You”! “Sanjarski pop, anđeoski vokali, čitavo njeno srce i svi stihovi, čestitam” napisala je Tay.

Camila je u pravo vreme bila i gošća Jimmyja Fallona, gde je izvela svoju omiljenu pesmu sa albuma, “Living Proof”, a posebno je zabavan i momenat gde Jimmy i ona pevaju “Bad Guy” od Billie Eilish sa tekstom prevedenim Google prevodiocem – uživajte!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Imate težak dan? Pogledajte ove inspirativne citate Shawna Mendesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.