Biće dramatično: Evo šta za sada znamo o 3. sezoni rijaliti emisije “Kardashians”!

Pitanje da li će biti još jedna sezona rijalitija “Kardashians” je kao da pitate da li sunce izlazi na istoku. Kao da pitate da li je papa katolik. Kao pitanje da li će Khloe i Tristan (na kraju) ponovo biti zajedno. Čini se da je odgovor očigledno DA, zar ne?

Nakon što je zavrsila sa rijaliti serijom “Keeping Up With the Kardashians” koja je trajala 14 godina, ova megapopularna porodica je započela novu sezonu (sa ovoga puta novim nazivom emisije, “Kardashians”), koja je premijerno prikazana u aprilu 2022. A samo nekoliko meseci nakon toga, naredna sezona serije je izašla u septembru 2022. Ali onda se postavilo pitanje da li će biti još sezona? Da li će ovi ljudi nastaviti da promovišu svoja mnogobrojna preduzeća u emisiji koja im takođe aktivno donosi novac? (Odgovor na to je glasno DA.)

Za sada nema više informacija o trećoj sezoni, ali postoje drugi dokazi da će ih i te kako biti. Prošlog marta, Variety je otkrio da Hulu planira dve sezone emisije sa ukupno 40 epizoda. Sada znamo da je prva sezona imala samo 10 epizoda. Ako je i dalje plan da emisija ima najmanje 40 epizoda, onda zvuči kao da će ovim tempom dobiti treću i četvrtu sezonu. Uostalom, dve sezone su izašle samo 2022. godine. Da li je još neko od članova porodice rekao nešto o novoj sezoni? Ukratko: Da! Khloe se nedavno pojavila u emisiji Jennifer Hudnson kako bi razgovarala o tome šta da očekujemo – ukratko, biće mnogo drame!

Pročitajte još  Ove poznate ličnosti bi bile vaši najbolji prijatelji za Noć veštica!

Međutim, najveći od svih dokaza je TIZER! Ovde ga možete pogledati!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.