Nastavlja sa porodičnom tradicijom: Khloe Kardashian otkrila na koje slovo počinje ime njenog sina!

Khloe Kardashian, koja je prošlog leta dočekala sina sa bivšim momkom Tristanom Thompsonom preko surogata, u emisiji koju vodi Jennifer Hudson potvrdila je da njen sin ima iste inicijale kao i njegova starija sestra True Thompson!

Naime, Khloe je Jennifer rekla da ime njenog sina „počinje sa T“. „Ima osam meseci i mali je komad“, primetila je. “Ne bih drugačije.” Iako Khloe nije podelila više detalja o svojoj bebi, objasnila je zašto joj je trebalo toliko vremena da se opredeli za njegovo ime. „Želela sam da ga upoznam i da ga malo osetim“, objasnila je ona. “U početku nije imao ime. Zatim smo mu ga dali, ali sam čekala premijeru naše emisije i nisam znala da će se to odužiti.”

I zaista, misterija iza imena Khloeinog sina bila je tema razgovora u njenoj Hulu realiti seriji. U premijernoj epizodi druge sezone, rijaliti zvezda je rekla da su „jedina imena koje je gledala“ za svog dečaka bila ona koja počinju na slovo T.

Pročitajte još  Khloe dokazala da ne fotošopira slike u bikiniju!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.