Uzgaja sve i svašta: Kim Kardashian predstavila svoju ogromnu baštu!

Osim što je veliki stručnjak za modu, Kim Kardashian je i veliki ljubitelj baštovanstva. S tim u vezi, ona je u utorak svoje milionske pratioce povela u obilazak raskošne bašte u njenoj kući u Kaliforniji i pokazala asortiman cveća, voća i povrća koje ima.

Naime, rijaliti zvezdaje u svom videu spomenula da je bila u popodnevnoj šetnji u bašti. Prošla je pored redova voća i zumirala karticu sa imenom na kojoj je pisalo „Minneola Tangelo“, što je vrsta citrusa. Dok je hodala, rekla je: „Počećemo da beremo voće. Ima toliko neverovatnih.” Takođe, Kim je objavila fotografije drugih biljaka na svom imanju, uključujući artičoke, Hass avokado i Anna jabuke – i one su samo uzorak onoga što je zvezda uzgajala u svojoj bašti koja se sve više širi.

Pored toga, Kim je otkrila i šta je podstaklo njene odluke da uključi određene voćke u svoju baštu: “Kako jermenski od mene da uzgajam kajsije. I još više jermenski od mene da uzgajam šipak”, rekla je. Međutim, ovaj pogled iznutra na njenu ogromnu baštu nije prvi put da je rijaliti zvezda svojim pratiocima dozvolila da zagvire u njenu imovinu – ranije je na društvenim mrežama postavljala slike svega, od svog ogromnog ormara do ostave.

Pročitajte još  Dok Kylie gubi status: Kim Kardashian postala milijarderka!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.