Želite nešto novo da pročitate? Ove knjige vam članovi BTS-a toplo preporučuju!

Veliki broj fanova širom sveta obožava BTS, do te mere da sve što članovi rade postaje trend. Fanovi koji religiozno prate ovu grupu zovu se ARMY i uvek žele da znaju šta momci smeraju. Neprestano rastuća popularnost ovog benda rezultirala je milionima fan stranica, jutjub kratkim filmovima gde fanovi mogu da uđu u živote članova van njihovog posla, i Twitter profilima koji ih stalno obaveštavaju o tome gde se nalaze članovi, šta vole, a šta ne, i drugim manjim detaljima kao što su knjige koje čitaju.

Naime, momci su često primećeni sa knjigama u rukama ili kako pričaju o romanima koje vole da čitaju. Svaki član ima jedinstven ukus i njihove preporuke su takođe prilično zanimljive. Ako ste njihov obožavalac, onda biste takođe želeli da pročitate ove knjige koje članovi toplo preporučuju svima. Pogledajte listu i odlučite koji bi bio vaš prvi izbor.

8. “I Decided to Live as Me” (preporučio Jungkook)

Tokom epizode ​​Bon Voyage 3, Jungkook se pakovao za put na Maltu. Od mnogih stvari koje je spakovao bila je i ova knjigu koju je napisao i ilustrovao Soo Hyun Kim, a govori o tome kako mladi ne bi trebalo da se osećaju pod pritiskom društva. Knjiga dalje govori o tome kako pritisak porodice nikada ne bi trebalo da spreči nekoga da prihvati svoju jedinstvenost i nesavršenosti.

7. “Almond” (preporučili Suga i RM)

Ljubav prema čitanju dobrih knjiga često se ogleda u njihovom izboru romana i preporukama, a ova knjiga samopomoći govori o prevazilaženju svojih slabosti i izlasku iz zone komfora sa premisom postavljenom oko mladog dečaka i njegove nesposobnosti da opiše i identifikuje emocije.

6. “The Little Prince (preporučio Jungkook)

Dobro poznata svima, radnja se vrti oko mladog princa koji posećuje Zemlju i druge planete kako bi potražio mudrost – otkriva kako se odrasli ponašaju i kako su izgubili dete u sebi. Takođe, knjiga istražuje teme prijateljstva, ljubavi, usamljenosti i gubitka.

5. “The Alchemist” (preporučio Suga)

“The Alchemist” je jedna od najpopularnijih knjiga Paola Coelha, a Suga je obožavatelj knjige kao i svaki drugi knjiški moljac. Naime, reper je strastveni obožavalac autora i toplo preporučuje ovu knjigu koja govori o traženju duše, pronalaženju istinske sreće i traganju za snovima uprkos preprekama. Zanimljivo je da je Paolo 2020. godine svim članovima BTS-a poslao kopije knjige sa autogramom.

Pročitajte još  Šta mislite, koja od ovih pet k-pop grupa je na meti organizatora u Srbiji?

4. “Demian” (preporučuju svi članovi)

Malo je knjiga koje svi članovi BTS-a vole podjednako. “Demian”, Hermanna Hessea, jedna je od onih knjiga koju svi čitaju, a ostavila je tako snažan utisak na BTS da je u njihovom albumu “Wings” često spominjana.

3. “I’m Glad You Lived Like Bonobono” (preporučio Jin)

Knjiga je u osnovi o Bonobonu, morskoj vidri. Priča se vrti oko njegovog jednostavnog života punog empatije i načina na koji prihvata životnu stvarnost kakva jeste.

2. “Living, Loving and Learning” (preporučio J-Hope)

J-Hope je preporučio ovu knjigu tokom jednog od svojih onlajn podkasta, a ona vas uči kako da prihvatite izazove u životu, magiju ljubavi i kako da prenesete unutrašnju snagu na spoljašnju ljubav.

1. “A Bigger Message: Conversations with David Hockney” (preporčio RM)

RM-u je knjigu poklonio njen autor, Martin Gayford, kada je prisustvovao izložbi Davida Hockneya. Nakon događaja, RM je viđen kako čita knjigu u bekstejdžu tokom epizode ​​BANGTAN BOMB dok je sređivao frizuru i šminku.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.