Ima i hrabrih: Koji članovi BTS-a su izdržali bombardovanje voćem a da ne vrište?

Momci iz BTS-a bili su gosti Jamesa Cordena u njegovom The Late Late Showu, a on je za njih pripremio zanimljiv izazov!

„Flinch“ je igra u kojoj James pokušava da uplaši BTS tako što dok oni stoje iza stakla, staklo iznenada biva pogođeno voćem, povrćem i sličnim stvarima odmah ispred njihovih lica – Jin i J-Hope krenuli su prvi, ali kao što su ostali momci tvrdili, oni su se pokazali kao ne baš najhrabriji deo benda! Ipak, prosek su im izvukli drugi članovi koji su zapravo uspeli da izdrže napad bez jake reakcije.

U istom šou te večeri momci su izveli i jedan od svojih najvećih hitova „DNA“, a kod Ellen DeGeneres gde su takođe gostovali izveli su prvi put „Mic Drop“. Ne treba ni da pominjemo da su oni takođe imali veliki nastup na American Music Awardsu – Amerika je zaista spremna da dočeka BTS i bolje ih upozna kroz ovakve emisije!

https://www.youtube.com/watch?v=uaAkQEhO_Tk

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS i dalje vladaju, Ari posle više od dva meseca pala ispod drugog mesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.