U zajedničkoj akciji: Miley Cyrus provela vikend s bivšim!

landscape-1439416462-miley-cyrus-marie-claire f

Tako je, pevačica znana po pesmi “Wrecking Ball” našla se pre nekoliko dana ponovo u društvu Liama Hemswortha. Ali – ne uzbuđujte se previše…

Nekadašnji verenički par udružio se tokom vikenda radi humane akcije usvajanja pasa. Tačnije, nakon organizovanog udomljavanja u prostorijama organizacije za pomoć životinjama Wylder, Miley je pomogla Liamu da kući odnese ogromno 6-mesečno kuče.

“Hvala @mileycyrus što voli pse toliko mnogo kao i mi! Pomogla si da ovo gigantsko, šestomesečno štene nađe novi dom,” objavili su na Instagramu članovi pet centra Wylder uz fotku Liama sa svojim novim najboljim prijateljem.

“@liamhemsworth pružićeš ovoj zahtevnoj bebi život kakav zaslužuje!” dodali su oni na kraju. A kakav će tretman u glumčevoj luskuznoj vili u Malibuu imati ovaj slatki četvoronožac, možemo samo da zamislimo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Miley Cyrus je emotivno izvođenje svog novog hita posvetila Ari i poginulim Arianatorima
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.