Zasluženo: Jungkook i IU su jedini kpop izvođači koji se nalaze na Rolling Stone listi najboljih pevača!

Časopis Rolling Stone je 2. januara objavio listu najboljih pevača svih vremena, a na njoj se našao najmlađi član BTS-a, Jungkook, koji je zauzeo 191. mesto i korejska pevačica IU, koja je završila na 135. mestu.

„Jungkook, najmlađi član BTS-a, ima dugu listu talenata — on je snažan izvođač, napisao je nekoliko pesama i poznato je da je izuzetno vredan i skroman uprkos uspehu koji je postigao doživeo u tako ranoj dobi“, naveo je Rolling Stone. Takođe, IU je zauzela 135. mesto, a časopis je o njoj napisao sledeće: “Od njenog hita iz 2010. godine, ‘Good Day’, (koji je dobio zaslužene pohvale zbog svog veličanstvenog vrhunca od tri note), IU je postala jedna od najcenjenijih vokalista u južnokorejskoj muzici“.

Najinteresantnije od svega jeste da su njih dvoje jedini korejski izvođači koji uspeli da pronađu svoje mesto na ovoj listi, uprkos tome što u Koreji ima još mnogo dobrih i talentovanih pevača. Pa, čestitamo!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Zadiviljujuće: Jungkook iz BTSa obradio Biebsov "Nothing Like Us"!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.