Stigli u Meksiko: Selena Gomez će Novu godinu proslaviti sa prijateljima Brooklynom Beckhamom i Nicolom Peltz!

Selena Gomez zna gde je dobra zabava! Naime, ona će Novu godinu proslaviti u Kabu u Meksiku, sa najboljim prijateljima Brooklynom Beckhamom i njegovom suprugom Nikolom Peltz. Mladenci su Božić proveli u Sjedinjenim Državama sa Nicolinom porodicom na Floridi, iako su Brooklynovi roditelji podelili svoj tradicionalni snimak u pidžami iz Londona, rekavši da im je „nedostajao“.

Kada su sleteli u Los Kabos, njih troje su nosili vrlo udobnu odeću – Sel je bila u crnom i nosila je torbu „Over The Moon“, Louis Vuitton-a. Pevačica ima prilično uzak krug prijatelja, i iako je sama, navodno gleda na 2023. sa optimizmom kada je reč o zabavljanju. Izvor je nedavno za Entertainment Tonight to i otkrio: „Selena se oseća pozitivno i optimistično. Ona je otvorena za zabavljanje.”

Što se mladenaca tiče, njih dvoje uživaju u svom braku, iako je navodno došlo do razdora između Nicole i njene svekrve. U nedavnom intervjuu za Times, osvrnula se na svađu koja je počela zbog njenog izbora odeće za venčanje.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Famoza music chart #224 - Glasajte za pet omiljenih pesama!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.