Glasine su bile tačne: Raskinuli Pete Davidson i Emily Ratajkowski!

Iako se ovih dana spekulisalo da su Pete Davidson i Emily Ratajkowski raskinuli, međutim, izgleda da su te glasine ipak bile tačne. Naime, odlučili su da im je bolje da ostanu prijatelji.

“Preselili su se u prijateljsku zonu i to je u redu za oboje”, rekao je izvor. A kako i ne bi – Pete je odmah počeo da švrlja okolo, te je tako bio sa glumicom Chase Sui Wonders na više izleta. Što se Emily tiče, primećena je sa umetnikom Jackom Greerom prošle nedelje, a prošlog meseca je bila na sastanku sa DJ-em Oraziom Rispom. Inače, Pete je bio u vezi sa brojnim popularnim i lepim damama, uključujući Kim Kardashian, Arianu Grande, Kaiu Gerber, Cazzie David, Kate Beckinsale, i Emily.

U svom podkastu “High Low” ranije ovog meseca, manekenka je rekla da se pridružila aplikaciji za sastanke iz hira. „Osećala sam se prkosno jer mi je toliko ljudi govorilo da to ne radim. Mislim da je ova aplikacija malo bela… Veoma je bela, kao da je za veoma posebnog muškarca i poseban tip žene, tako da mislim da neću sresti svog dragog ovde”, priznala je.

Pročitajte još  Završio priču sa Ari: Pete Davidson se već viđa sa drugom devojkom!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.