Šok! Violetta Live u Beogradu 20. avgusta?

7776308921_violetta-est-en-concert-dans-toute-la-france-a-partir-du-11-fevrier

Kao što smo već pisali, ovih dana još uvek se zakazuju novi nastupi u okviru turneje “Violetta Live” a sad je u javnost dospela informacija kako će Martina Stoessel, Jorge Blanco i društvo posetiti glavni grad Srbije za nešto više od mesec dana!

Šokantna informacija objavljena je na Wikipedia stranici šoua Violetta Live gde jasno piše kako će koncert biti održan 20. avgust 2015. godine i to u Beogradu, odnosno Kombank areni! Naravno, Wikipediu nikad ne možemo smatrati potpuno pouzdanim izvorom informacija, iz prostog razloga što SVAKO može da na bilo kojoj strani upiše šta god poželi.

vl

Ipak, jako je neobično što se ova informacija pojavila na francuskoj Wikipediji, što smanjuje mogućnost da nju ubacio neko od naših Tinista. Inače, između nastupa u Belgiji 18. avgusta i Poljskoj 22. avgusta zaista postoje prazni dani, a kako se Srbija nalazi baš između ove dve zemlje, gostovanje u našoj zemlji ne deluje nelogično. Ipak, vodite računa da se na ostalim Wikipedija stranicama ne navodi Beograd. Naše mišljenje znate – nada još uvek postoji a mi ćemo se potruditi da definitivan odgovor da li Violetta dolazi 20. avgusta ili nekog drugog datuma dobijemo naredne nedelje!

Pročitajte još  Sve na jednom mestu: Evo 10 najvažnijih informacija o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Šok! Violetta Live u Beogradu 20. avgusta?

    1. Šta za sad znamo od organizatora, objavimo sutra 🙂 A kažemo da ćemo znati naredne nedelje jer se nadamo da ćemo tad razgovarati s njima.

        1. Mi se zaista nadamo da ćemo pričati u sredu, pa ćemo objaviti u četvrtak šta smo saznali. Opet, to zavisi od toga da li su organizatori trenutno u Beogradu ili su na godišnjem. Javimo 🙂

  1. Ovo, nije istina! Mozda i jeste ne znam… Ali ja sam Martini poslala sliku koju ste vi stavili ! Pitala sam je da li je ovo istina? A ona je rekla da nije!

  2. Ne znam da li je ovo istina, sli bih voleo da jeste posto punooooooo ljudi u Srbiji vole Violettu i mnogo bi ovo voleli. Ja iako bas nesto i ne volim Violettu voleo bih da dodju i u Srbiju, ako ce doci i u Madjarsku i u Holandiju bilo bi super da dodju i u Srbiju. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.